«Viimane võmm»: õpetaja suhe õpilasega viib mõrvani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimane võmm, 12. episood
Viimane võmm, 12. episood Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 uurivad «Viimane võmm» Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) naisõpetaja mõrva. Teiste kahtlusaluste seas äratavad tähelepanu Julia kolleeg (Andres Raag), kellega tal suhe oli, ja tema armukade abikaasa (Kaia Skoblov). Mikk Kotkas otsustab lõpuks kohtusse ilmuda ja väikse skandaaliga oma abielu lahutada.

Noor ja kaunis õpetajanna Julia mõrvatakse moodsas kaisu-teraapia tunnis. Kui selgub, et keegi oli tema nohurohtu kanget narkootilist ainet lisanud, seisavad uurijad Kotkas ja Prikk silmitsi täiesti uut tüüpi juurdlusega.

Esimesed jäljed viivad ohvri keemiageeniusest õpilase Jan-Eriku (Jaan Kolberg Juunior) juurde, kes internetis Julia kohta vihkamist ja laimu levitas. Järgmisena peab korduvat ülekuulamist taluma Juliasse kõrvuni kiindunud Arne (Lauri Pedaja). Kui aga selgub, et Julia kolleeg Priit kandideeris vaid kaks päeva pärast Julia mahajätmist koolidirektori kohale, muutub mõrvajuurdlus eriti põnevaks. Ei oleks just meeldiv taoliste, ja nagu selgub, veel hullemategi luukerede pärast magus koht kaotada.

Mikk Kotkas seisab aga silmitsi oma uue elu raskeima hetkega. Tema naine Laura (Tiina Mälberg) on otsustanud lahutada ja seda juba homme. Mikk arvab, et kui ta kohtusse ei ilmu, jääbki lahutus tulemata, aga Laura on järjekindel ja loomulikult tige. Laural on Mikule veel üks «meeldiv» üllatus: nimelt soovib ta patoloog Roland Mõisnikuga (Jaanus Rohumaa) peagi abielluda...

Käesoleva aasta parima teleseriaali näitleja tiitliga tunnustatud Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Saara Kadak, Carmen Mikiver ja paljud teised Eesti tippnäitlejad põnevas kodumaises krimisarjas «Viimane võmm» juba täna kell 21:30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles