Video: BBC ajakirjanik Berlusconile – kas kasutasite Merkeli kohta roppust?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi Foto: SCANPIX

Briti ringhäälingu BBC  terava keelega ajakirjanik Jeremy Paxman «praadis» Itaalia endist peaministrit Silvio Berlusconit, küsidest talt, kas ta  kasutas Saksamaa kantsleri Angela Merkeli kohta roppust «k*******u paksperse».

Kohus määras Berlusconile hiljuti maksupettuse eest ühiskondlikult kasuliku töö ja ta teeb seda Alzheimeri patsientide hooldekodus, kirjutab The Local.

Berlusconit süüdistati, et ta korraldas 2011. aastal seksipidusid. Sinna prostituute toonud isiku sõnul kasutas Berlusconi siis Merkeli kohta roppust «culona inchiavabile».

Paxman küsis Berlusconilt, kas see vastab tõele.  Berlusconi näitas  käežestidega, et ta ei vasta sellele.

77-aastast Berluconit tuntakse üsna teravast keelekasutusest, mis on talle mitmeid skandaale tekitanud. Näiteks nimetas ta 2008. aastal USA presidenti Barack Obamat «päevitunuks».

2009. aastal aga vihaastas itaallasi öeldes Saksa televisioonile antud intervjuus, et L´Aquila maavärinasse ja selle tagajärjel telkides elamisse tuleks suhtuda nagu olels tegemist telklaagriga. Maavärinas hukkus sadu inimesi ja 17 000 jäi kodutuks.

Kui Berlusconi külastas 2003. aastal New Yorgi börssi, siis teatas ta, et Itaaliaga äritegemine on kasulik, kuna seal on vähe kommuniste ja ilusad sekretärid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles