Tarmo jättis Anna maha: ma ei kujuta ette, milline mees teda üldse tahaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo ja Anna
Tarmo ja Anna Foto: TV3

Seekordses TV3 tõsielusarjas «Anna otsib meest» lahkus saatest Tarmo, kes Annaga enam läbi ei saanud.

Anna, Tarmo ja Andrei M. läksid koos kõrbesafarile, mis aga Tarmole sugugi ei meeldinud. Ei kuumus, kitsus ega autojuhi võtted polnud Tarmo meele järgi.

Ehkki Tarmo ja Anna läbisaamine viimastel tundidel paranes, oli lõpuks tunda õhus elektrit. Tarmo otsustas, et neil ikkagi ei tule midagi välja.

«Me ei saa läbi,» teatas mees. «Sul on alati minu suhtes negatiivsed eelarvamused. Lisaks tundub mulle, et sa oled natuke kasvatamatu.»

Tarmo tunnistas, et ta ei jõua enam Annaga ühist keelt otsida.

«Loomulikult ta ei kuulanud mind, nagu alati. Ta on liiga kasvatamatu, liiga staar enda arust, mida ta minu meelest ei ole. Ma annan alla ja säästan nii enda kui tema närve. Annan teistele poistele võimaluse. Ma ei kujuta üldse ette, milline mees teda tahta võiks,» kõlasid Tarmo karmid sõnad.

Anna polnud sugugi rahul, et mees ta maha jättis, ja ta käis saatetiimile peale, et toimunu telekast välja jäetaks.

«Ma ei taha, et kõik näeksid, et ta ise läks ära. Ma tahan, et eetrisse läheks, nagu mina ütlesin talle seda. Päriselt. Seda võib nii lõigata, et ma ise talle seda ütlesin,» nõudis Anna.

Päriselu kahjuks siiski tagasi pöörata ei saa ja Tarmost sai esimene mees, kes Anna otsesõnu ja avalikult maha jättis.

Ühte kõrbesse need kaks inimest enam ära ei mahtunud ja Tarmo sõitis otsekohe villasse asju pakkima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles