Erisaade «M Klubi kolib Brüsselisse» täna Kanal 2s!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erisaade “M Klubi kolib Brüsselisse”
Erisaade “M Klubi kolib Brüsselisse” Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna kell 20:35 naaseb pärast 16 aastat erandkorras Kanal 2 ekraanile tegusate ja aktiivsete Eesti meeste ehk «M Klubi»seltskond, sest isamaa on hädaohus ja eurovalimised ukse ees! Maahärra (Marko Matvere), Monsenjöör (Tõnu Kark), Majesteet (Ain Lutsepp), Markii (Raivo Rüütel), Marssal (Jaan Rekkor) ja Magister (Jaanus Rohumaa) vaatavad peeglisse ja küsivad: miks meie, targad ja ilusad, ei võiks kandideerida Euroopa Parlamenti?

Europarlamendi kuus kohta on vabad ja vajavad täitmist. Paraku ei ole M Klubil võimalik iseseisvat parteid moodustada, sest klubid, mis on kodanikuühiskonna õied, ei või valimistel kandideerida. Nii peab igaüks ja ühiselt iseenda eest seisma, aga üksikkandidaadi elu pole meelakkumine.

Valimiskampaania viib mehed Narva. Just siit, tsivilisatsiooni idapiirilt, algab marss Brüsseli peale! M Klubi tahab ehitada Narva 300 km pikkuse Hiina müüri, mis enesestki mõista, annaks tööd kogu Narvale, kogu Eestile. Kuna inimene on kõige tähtsam, siis just see ongi selle müüri kõige tähtsam ja peamine sotsiaalne mõõde.

Omaaegne hittseriaal «M Klubi» oli eetris aastatel 1995-1998. Selle aja jooksul jõudis eetrisse 100 osa intellektuaalset huumorit, mis oli inspireeritud tol hetkel Eestis toimuvast.

«M Klubi» stsenarist on Toomas Kall, lavastaja Roman Baskin ja produtsent Raivo Suviste.

Teistes osades: Kersti Heinloo, Mait Trink.

«M Klubi kolib Brüsselisse» on täna kell 20.35 Kanal 2s. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles