«Tähesõdade» staar Carrie Fisher: printsess Leia roll peab õigesti välja tulema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher
Carrie Fisher Foto: SCANPIX

«Tähesõja» filmide staar Carrie Fisher sõnas, et uus film võimaldab tal printsess Leia rolli õigesti mängida.

Hay kultuurifestivalil esinenud Fisher lausus oma rolli kohta, et ta püüab olla vähem britilik, kirjutab BBC.

Praegu 57-aastane näitlejanna oli 1977. aastal 19-aastane kui ta filmis « Star Wars Episode IV: A New Hope» Leia rolli sai.

Hiljem oli ta Leia rollis veel filmides «Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back» ja «Star Wars Episode VI: Return of the Jedi».

Režissöör J.J. Abramsi linateoses «Star Wars: Episode VII» astuvad temaga koos üles ka Harrison Ford ja Mark Hamill. Uued osatäitjad on Max von Sydow, Adam Driver, John Boyega ja Daisy Ridley.

Fisher heitis nalja, et tema ja ta kolleegid «on nüüdseks natuke sulanud välimusega».

«Samas on väga huvitav, et me uuesti kokku saame. Leian, et 30 aasta möödudes tasuks vana filmitegijate kamp uuesti kokku ajada. Teha siis kas veel üks film või lihtsalt lõbutseda,» jätkas staar.

Fisheri sõnul tegi ta tegelase, printsess Leia kuulsaks ka ebatavaline soeng, mis koosnes kahest suurest juuksekrunnist.

«Sellest soengust rääkides hakkan alati naerma. Peak juuksuritel paluma teha hallidest juustest krunnid, siis oleksin vanaema Leia,» nentis Fisher viidates oma vanusele. 

Uus «Tähesõja» film peaks vaatajateni jõudma 2015. aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles