Pankrotti läinud Tallinna džässiklubi Clazz avab taas uksed?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazz avas peohooaja ehtsa Kuuba peoga
Clazz avas peohooaja ehtsa Kuuba peoga Foto: Clazz

Veebruaris teatas Tallinna ühe populaarseima džässklubi omanik Auri Hakomaa, et koha aeg sai Tallinna jaoks läbi ning koht sulgeb uksed. Nüüd aga on CV Keskuses üleval eile postitatud töökuulutus, kus otsitakse popile kohale juhatajat.

«Restoran-Jazziklubi Clazz avab juulis taas uksed ja soovib leida oma kollektiivi korrektset juhatajat, kelle tööks on eelkõige restorani töö organiseerimine, kontrollimine ja juhtimine,» seisab töökuulutuses, kus pakutakse tööd restorani juhatajale.

Kommentaariks sulgemise kohta ütles Hakomaa Elu24-le, et Clazzi aeg sai Tallinna jaoks läbi:«Kvaliteetse muusika ja hea söögiga kohale oli algusest peale väike klientuuri segment, samas suurele osale klientidele oli Clazz ainuke ajaveetmiskoht, mida külastada pealinnas.»

«Mul on olnud rõõm arendada ja toetada Eesti elavat muusikat Clazzis 7,5 aastat. Kahjuks on see periood lõppenud. Loodan, et leidub innukaid jätkaid, kes saavad arendada muusika-toitlustusäri,» lisab Hakomaa lõpetuseks.

Vaata töökuulutust SIIN.

Jääme huviga ootama uut ja värskendatud Clazzi!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles