Pärnu räppar Pok esitleb värsket muusikat: album on korralik peakas keset peadpööritavat sõnamängu

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Pok
Räppar Pok Foto: Margus Maasik

Reedel esitleb kohvik-klubis Fookus oma verivärsket hiphop-albumit Pärnu räppar Pok, kellele lisaks astub üles ansambli Def Räädu vokalist J.O.C.

Pok, kes on Pärnust võrsunud räppar, ilmutas käesoleval kuul oma esimese pikema debüütalbumi «Uperkuut», mis ilmus Eesti ühe mainekama hiphop-leibeli Superbandiit Records alt.

«Poki stiili iseloomustavad eeskätt keerukad sõnamängud ja äärmiselt lüüriline riimiskeem,» kommenteeris üritustesarja Eksistants korraldaja Ingmar Gailit.

«Uperkuut» LP on valminud koostöös Eestis ammu teada-tuntud hiphop-produtsentidega nagu Lauri Täht, Sim Kares, Photoindustries grupeeringust Gorõ Lana jpt, sealhulgas ka dnb-muusika produtsendi Planeediga. Vokalistidest teevad albumil kaasa Chalice, J.O.C, Kulgur, Kraff ja Skips.

Ansamblist Külalised ja Noizmakaz tuntud Tommyboy, kes on lisaks Chalice’ile Superbandiit Recordsi eestvedaja, kommenteeris Poki uut üllitist järgnevalt: «Poki esimene täispikk album on korralik peakas keset peadpööritavat sõnamängu.»

Pokiga üheskoos ja ka sooloesinemisega kuuleb laval ka tansukamatele rütmidele laulvat J.O.C.-d, kelle sülest on sündinud hitid nagu «Mis värk on?», «Kuningas ei eksi», «Vaatenurga turist» ja palju muud.

Lisaks riimipilduritele hoolitsevad muusikavaliku eest Taavet Bristol ja Eksistantsi residentdiskorid Kaal-el ja Fii.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles