Täna «Pilvede all»: Erik jääb armukesega Kertule vahele ja ema Sirje haub järgmist kelmust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede all»: Erik jääb armukesega Kertule vahele ja ema Sirje haub järgmist kelmust!
«Pilvede all»: Erik jääb armukesega Kertule vahele ja ema Sirje haub järgmist kelmust! Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 algavas draamasarjas «Pilvede all» saavad õed kokku ja mõistavad, et ema Sirje on teinud nad kõik rahast lagedaks. Eriti mures on Piret, kelle pulmareis kipub seetõttu tulevikku lükkuma. Kertu satub peale oma abikaasa Eriku ja tema armukese Riina kirehetkele. Maris on tärganud ematunded, mis toovad talle endalegi ootamatu loomepuhangu.

Mari (Elisabet Reinsalu), Pireti (Inga Lunge) ja Kertu (Liis Haab) hämmastus on suur kui selgub, et ema Sirje (Rita Rätsepp) on taaskord neid kõiki haneks tõmmanud ja sõna otseses mõttes kelmuse korda saatnud. Sirje ise naudib aga oma uue silmarõõmu Gunnari (Andres Dvinjaninov) seltsi, kes on valmis naisele oma äri avamiseks algkapitali andma.

Just siis kui Kertu on valmis Erikule (Indrek Sammul) taas võimaluse andma, satub ta peale oma abikaasa ja selle armukese (Angelika Mikk) kirehetkele. Vaatamata ämm Maimu (Leila Säälik) etteheidetele on Kertule nüüd kõik selge ning otsus abielu lahutada kindlam kui kunagi varem. Oli ju tema sõber Peep (Kaarel Orumägi) see, kes käskis tal märke jälgia ja õige otsus teha...

Piret ja Artur (Hellar Bergmann) seisavad ootamatu probleemi ees: nende pulma eelarve on suurem kui nad arvasid ja emale laenatud 4 000 eurot ei paista ka kusagilt tagasi tulevat. Seepärast tundub paarile, et mesinädalad tuleb teadmata ajaks edasi lükata. Piret pidi juba loobuma kiriklikust laulatusest, oma mesinädalatest ta nii kergelt loobuda ei kavatse...

Mari on õnnelikum kui kunagi varem. Nüüd kui ta on avanud oma meeled lapseootusele ja emadusele, juhtub temaga ootamatu pööre. Ta leiab endas taas tööalast inspiratsiooni ja see loomepuhang on meeltmööda ka tema abikaasale Indrekule (Vladas Radvilavicius).

Kodumaine hittsari «Pilvede all» on Kanal 2s täna kell 21:30, vahetult enne Carmen Pritson-Tamme «C-Komandot».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles