Mikk Saar teeb kummarduse John Mayeri muusikale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Saar
Mikk Saar Foto: Tiit Mõtus

Karismaatiline Mikk Saar koos bändiga on ette võtnud teekonna avastamaks miljonite lemmiku John Mayeri loomingut. Professionaalsed arranžeeringud, vahetu suhtlemine rahvaga ja kümned tuttavad hitid teevad Tribute to john Mayer kavast mõnusa kontsertõhtu.

Bändi kitarrist Karl Kanter ütleb: «Minu jaoks on John Mayeri muusika väga hingelähedane, kuna ka mulle meeldib bluesilik pop-rock. Mul on hea meel, et mind kaasati sellesse projekti. Ootan põnevusega, et saaksime bändiga lavale ja luban, et lammutame poistega korralikult. See on mul esimene kontsert Philly Joe's, seega on see märgilise tähendusega kontsert.»

Kontsert toimub Tallinnas jazziklubis Philly Joe's juba sellel laupäeval 21:00.

Laval on lisaks Mikk Saarele, kitarrist Karl Kanter, trummar Peep Kallas, klahvimees Rene Puura ja basskitarrist Viljar Normann.

John Mayer on Ameerika laulja ja laulukirjutaja. Tema esimene album «Room for Squares» ilmus 2001a. Tema teine album «Heavier Things» saavutas multi-plaatina staatuse. Kokku on John andnud välja 6 stuudioalbumit ja pärjatud 7. korral grammyga.

John Mayeri muusika on peamiselt akustiline pop-rock, aga on ka käredamaid kitarririffe ja bluusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles