Kuula, kuidas Taavi Peterson esitas oma versiooni vanast Virmaliste loost

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peterson
Taavi Peterson Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eilses Terevisioonis sai kuulda Taavi värske singli «Heart of Pacific» kõrval uues kuues ka ühte vana vähetuntud Virmaliste pala "Üksinda".

Samuti sai õhkuvisatud uudis, et augusti alguses on Taavil koos Tajo Kadajasega tulemas kontserttuur «Lugusid Eesti Rocki Sünnist», kus Eesti biitbändide originaallooming esitusele tuleb.

Muusikud Tajo Kadajas ja Taavi Peterson on pööranud pilgud Eesti rockmuusika sünni juurde, millest on möödumas 50 aastat.

Ansamblite The Beatles ja The Rolling Stones eeskujul loodi 60date keskel Eestis hulk kitarriansambelid, milles alustasid muusikuteed paljud tänases Eestis hästituntud pillimehed ja lauljad.

Esitatakse ansamblite Optimistid, Mikronid, Virmalised, Andromeeda, Peoleo, Kristallid, Lüürikud, Syrius, Väntorel ja teiste originaalloomingut, mille vahel saab kuulda jutte ajastust ja bändidest.

1-16 august erinevad suvituskohad üle Eesti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles