David Guetta mega-show järelpeol kohtuvad parimad peosarjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Nights at Club Hollywood - Grind´i pidu
Tallinn Nights at Club Hollywood - Grind´i pidu Foto: Club Hollywood

13. juunil muutub Tallinna Lauluväljak suurimaks tantsumuusika paigaks Eestis, kui lavale astub hetke maailma üks kuumimaid artiste David Guetta (Fra) ning show lõppedes alustab lauluväljaku siseruumides show afterparty, kus kohtuvad 2 parimat peosarja Eestis - HirmoFaktor ja Grind. Piletid nii David Guetta show'le kui afterparty'le on müügil Piletilevi müügipunktides.

David Guetta mega-show järelpidu toimub lauluväljaku siseruumides, kus trall käib läbi kolme korruse. Uksed järelpeole avatakse kell 00.00.

Afterpartyl kohtuvad kaks parimat peosarja Eestis - HirmoFaktor ning Grind. Varajaste hommikutundideni vältaval tantsupeol valivad muusikat Kristjan Hirmo, Heavyweights (Fin), Heikki L (Fin), MHKL & KSein, Joozels, Kert Klaus, Bad J ja Anton Must. Avatud on baarid, järelpeo vanusepiiriks on 18 eluaastat.

Sissepääs David Guetta mega-show pileti olemasolu korral 9 EUR ning kontserdipäeval 10 EUR, ilma mega-show piletita on sissepääs vastavalt 14 ja 16 EUR.

Piletid David Guetta kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles