Miks toimus Power Hit Radios verevahetus? Hommikuprogrammi saatejuhina alustab Kertu Jukkum

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede varahommikul kell 8.00 kuulutas raadio Power Hit Radio välja tähtsa teate – vahetub üks saatejuhtidest ehk Kristjan Rabi vahetab välja kaunis ja tegus Kertu Jukkum, kes reede hommikul teatepulga ilusti üle võttis.

Kertu Jukkum alustab Power Hit Radios hommikuprogrammi Kickstart saatejuhi täistööga juba esmaspäeva hommikul ning täna varahommikul võttis naine pidulikult klaase kõlistades teatepulga üle.

Miks aga selline verevahetus hommikuprogrammis?

Nimelt läheb saatejuht Kristjan Rabi hetkeks üle telesse ning hakkab TV3-s juhtima telesaadet «Suvesangarid», mis alustab 3. juunil ja on suvel eetris lausa neljal õhtul nädalas.

Lisaks täidab ka mees oma unistuse tegeleda reklaamindusega ning liigub sügisel edasi tööle reklaamiagentuuri Tank.

Kertu Jukkumi sattumine Power Hit Radiosse aga on üsna juhuslik. Mõnda aega otsis naine oma elus uusi väljakutseid ja see kuuldus sattus ka raadiotegijate kõrvu ning naine kutsuti jutule.

Kas saatejuhi vahetus toob Kickstarti ka mõned uuendused?

Küll jääb Kickstardi selgroog samaks - kella seitsmene tüngakõne ja muud firmamärgid ei kao kuskile. Kella kuuest kuni kümneni eetris olevas saates saab nüüd kuulda ka ehk õrnemaid ja naiselikumaid teemasid ning Jukkum saab saates olema naiselik tasakaalustav jõud.

Varahommikul tehti ka show-d ja Kristjan Rabi muundas uueks saatejuhiks Kertu Jukkumiks mustkunstnik Fred-Erik Johanson.

Vaata galeriist ja videost, mis hommikul raadioeetris toimus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles