Ita Ever: meil on «altpooltsaba» naljade üleeksponeerimine labaseks kiskunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ita Ever
Ita Ever Foto: Teet Malsroos

«Ma olen alati armastanud huumorit, head nalja, häid anekdoote,» pajatas hiljuti Kroonikale Eesti Draamateatri grand old lady Ita Ever, kui talle anti üle meelelahutaja auhind tänutäheks elu jooksul tehtud naljade eest.

Aastakümneid on Ita Ever lahutanud kõigi eestlaste meelt, kuid kes on teda ennast kõige rohkem südamest naerma ajanud?

Ita: Ütlen ausalt, eks ikka Vana-Baskin. Paremat pole olnud. Ükski teine ei ole mind nii südamest naerutanud, vist... Ja loomulikult, eks elu ju muutub. Praegune nali on teisem, mis mulle vahest peale ei lähe. Ja ma nõustun - jah, tehakse nalja, aga just see püatiseerimisoskus on natuke nadi.

Kui tuleb näitleja lavale ja räägib sulle: et läksid kaks meest, või oota... ei old kaks, aga see polegi tähtis - ei, ikka kaks meest oli, ja igal juhul on see väga naljakas lugu. No mis nisuke naljategemine ka on või maksab, eks ole.

Ja mis mind veel mõtlema paneb. Et ollakse... no kuidas ma nüüd seda korrektselt ütlen... Mind häirib, et ollakse natuke ülbed. Vahel, kui suunad või püüad ütelda ja suunata, siis ega see ei meeldi. Ma saan aru, et noortel on oma arusaam, ja naljad on teisemad. Aga ma ootan seda aega, kui... kõik see seks niimodi oma kõige labasemast olekust taandub.

Ei, mulle on see seks eluaeg meeldinud. Aga meie Eesti suure vabadusega on «altpooltsaba» naljade üleeksponeerimine labaseks kiskunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles