Saksamaa kuulus ennustaja sai raskelt pussitada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa kuulus ennustaja sai raskelt pussitada
Saksamaa kuulus ennustaja sai raskelt pussitada Foto: SCANPIX

Saksamaa üks kuulsaid ennustajaid võitleb haiglas oma elu eest, kuna sai mehelt, kellele ta ennustas, raskelt pussitada.

68-aastane ennustaja Zagorka Jovanovic reklaamib oma teenuseid internetis leheküljel Esmeralda aus Bilk, edastab Daily Mail.

Naine küsib oma ennustuste eest sadu eurosid.

Ennustajat pussitas tema elukoha juures Düsseldorfis türklane, 43-aastane Metlin Kolkilic, kes ei olnud talle tehtud ennustusega rahul, kuna ta kallim jättis ta maha.

Politsei sõnul jättis mees oma endise naise maha ning tal tekkis uue naisega suhe. Mees teadis, et ta uus kallim on ebausklik ning läks koos temaga ennustaja juurde, lootes kuulda tuleviku kohta positiivset. Ennustaja sõnas naisele, et kui ta tahab õnnelikuks saada, siis tuleks tal Kolkilic maha jätta. Naine tegigi seda ja läks oma endise partneri juurde tagasi.

Mees sattus marru, kui naine tema mahajätmisest teatas. Kolkilic läks uuesti ennustaja juurde ja kui naine ukse avas, pussitas ta naist. 

Ennustaja abikaasa kuulis naise karjatusi ja jooksis vaatama, mis juhtus. Naine leibas  vereloigus, mitu haava kehas. Kolkilic oli aga põgenenud.

Mees kutsus kiirabi ja haavatasaanu viidi haiglasse, kus talle tehti operatsioon.

Saksamaa politsei kuulutas Kolkilici tagaotsitavaks. Arvatakse, et ta läks Türki tagasi.

Zagorka Jovanovic sai Düsseldorfis ja ka mujal Saksamaal kuulsaks, kui temast sai kohaliku linnapea Joachim Erwini nii-öelda isiklik ennustaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles