Jan Uuspõld osaleb näosaates: soovin parodeerida Ivo Linnat

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: TV3

Juba sügisel jätkub TV3 eetris Eesti suurim teleshow «Su nägu kõlab tuttavalt». Vaatajate rõõmuks on kolmanda hooajaga liitumiseks nõusoleku andnud armastatud näitleja Jan Uuspõld.

«Ettevalmistused käivad ja juba praegu saab kinnitada, et hooaeg tuleb võimas. Samuti on väga hea meelt, et saatega on otsustanud liituda Jan Uuspõld,» ütles TV3 tegevjuht Priit Leito.

Uuspõld ise on paroodianumbrite esitamiseks valmis, kuigi tunnistab, et väljakutse on tõsine: «Arvan, et parodeerimine on keeruline, ise ma end parimate tegijate hulka ei seaks, eks natuke oleks vaja mõtiskleda, mis nipp leida, et endast parim anda,» rääkis ta. Parodeeritavatele mõeldes meeldiks Uuspõllule võimalus lavale astuda Ivo Linnana. «Linnat võiks parodeerida, see oleks huvitav väljakutse, sest tal pole justkui kuskilt kinni hakata, tuleb nuputada,» märkis Uuspõld

Märt Avandi sügishooajal saates kaasa ei tee, sest soovib rohkem aega lähedastele pühendada ja puhata. «Vabandan, et sai kevadel nõusolek antud ja lubatud, kuid sel hetkel polnud mu elu veel punktis, kus on praegu. Aastaid järjest on pausideta tööd tehtud ja seetõttu keskendun sügisel vaid teatrile,» märkis ta. Just tänu Märt Avandile toimub eeloleval pühapäeval Kadriorus Pardiralli, mille eesmärk on aidata Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidul luua vähihaigete laste peredele tugikeskust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles