Täna hooaja viimane «Pilvede all»: Erik kukub haiglasse, Piret räägib Arturile oma suurima saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 kevadhooaja viimane «Pilvede all» osa
Kanal 2 kevadhooaja viimane «Pilvede all» osa Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 on Kanal 2 kevadhooaja viimane «Pilvede all» osa. Erik mängib ikka veel topeltmängu ja saab teenitud karistuse. Piret räägib tulevasele abikaasale Arturile oma suurima saladuse, mis seab nende pulmade toimumise küsimärgi alla. Ema Sirje laristab oma uue sõbra Gunnari raha nii mis jaksab.

Pireti sõbranna Marleen (Liis-Katrin Avandi) on taas mures, kuid aitamise asemel suudab Piret (Inga Lunge) endale häda kaela tõmmata. Seepärast tuleb tal end kokku võtta ja tunnistada Arturile (Hellar Bergmann) midagi, mis on teda ennastki juba aastaid vaevanud. Lõpuks saab Artur vastuse oma küsimusele, miks Piret ei tööta enam arstina. See vastus seab aga kahtluse alla nende pulmade toimumise.

Erik (Indrek Sammul) mängib ikka topeltmängu: kodus valetab, et läheb töövestlusele, aga armukesele (Angelika Mikk) lubab, et ajab kõik asjad korda sel ajal kui Kertu (Liis Haab) Londonis raamatumessil viibib. Enne veel kui Kertu ära sõidab, juhtub Erikuga aga see, mida Kertu tumedam pool on salamisi soovinud.

Mari (Elisabet Reinsalu) naudib tänu oma tütrele Mammule (Marianna Tuisk) üha enam emarolli. Lähedasemad suhted tütrega toovad aga päevavalgele nii mõnegi üllatuse – lapsesuu ju ei valeta!

Ema Sirje (Rita Rätsepp) ei suuda oma näppusid Gunnari (Andres Dvinjaninov) rahast eemal hoida ja langeb vanasse lõksu. Oma äri alustamise asemel otsustab ta mehe raha lihtsalt enda peale kulutada.

Kodumaise hittsarja «Pilvede all» kevadhooaja viimane episood on Kanal 2s täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles