Armsad pildid! Balbiino esitles lastekonkursi autasustamisel kolmeaastase Pauline kujundatud jäätist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS Balbiino esitles täna, 3. juunil «Minu jäätise» konkursi autasustamisel Minu koorejäätist, mille pakendi kujundas kolmeaastane Pauline Tallinnast.

«Austasustamistseremoonial said lapsed võimaluse kohata lehma, kelle piimast Balbiino koorejäätiseid valmistatakse. Balbiino jäätisetehases külas käinud lehm on samasugune musta-valgekirju nagu võidutöö autori, kolmeaastase Pauline jäätisepakendil. Lisaks lehmaga tutvumisele said lapsed teada, kuidas piimast saadud koorest lõpuks maitsvad koorejäätised valmivad,» ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk. 

Auhinnad andis lastele ja juhendajatele üle armastatud laulja Getter Jaani, kes kandis imeilusat punast kleiti, mida kattis ilus ja kirju ornament.

Jäätisepeol esitleti väikeses krõbedas vahvlikoonuses Minu jäätist ning eksponeeriti kõiki ligi 7000 konkursitööd, mis edaspidi hakkavad kaunistama Balbiino jäätisemuuseumi ja jäätisetehast.

Konkursi võidutöö leiab auväärse koha peagi valmivas jäätisemuuseumis.

Vaata armsast galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles