Homme esineb Von Krahlis meloodilise trummi ja bassi üks võtmefiguure läbi aegade - BLU MAR TEN

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blu Mar Ten
Blu Mar Ten Foto: Erakogu

Reedel, 6. juunil esineb Von Krahli baaris trummi ja bassi produtsent ja dj Blu Mar Ten. Teda toetavad kodumaised Thing ning residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy. Visuaalide eest hoolitseb VJ Denis.

Blu Mar Ten´i esimene singel «The Fountain/ Lunar» ilmus 1996. aastal Way Out Recordsi alt. Peale selle, et nad senimaani teevad edukalt imeilusat muusikat, on neil omanimeline plaadifirma, kust ilmunud näiteks ka kodumaiste Thing´i ja Mutated Formsi loomingut.

Nende muud muusikat on lisaks trummi ja bassi leibelitele välja andnud Naked Music, TCR, Guidance, Big Chill ja lausa kaks albumit on ilmunud Exceptional Recordsilt. Trummist ja bassist rääkides võiks lisada siia ritta Good Looking Records, Hospital, Med School, Renegade Hardware, Shogun Audio, 31 Records jt. Lisaks enda loomingule on nad remiksinud ka teisi artiste, nende seas nt Erykah Badu, Annie Lennox, Alicia Keys, Terry Lee Brown Junior, Jakatta, Tom Middleton, Bop, The Ananda Project.

Thing on Eesti trummi ja bassi produtsent, dj, kes pärjati R2DNB 2013 küsitluse Aasta Uustulnuk tiitliga. Tema lugusid on välja andnud ka välismaised plaadifirmad 31 Recordings ning Blu Mar Ten Recordings. Thingil on ka isiklik plaadifirma, mis kannab nime Dubthing.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi raadiosaade, mida juhib Eesti trummi ja bassi kuldne trio Qba, To-Sha ja L.Eazy. Kahetunnine raadiošõu on R2 eetris reedeti kell 22:00-00:00 tuues kuulajateni laia spektri drum’n’bass muusikastiilist. Tjuun In’i väisavad ka külalisdjd nii meilt kui mujalt, samuti väljub Tjuun In nimeline saade mõnikord eetrist peole.

Pilet enne südaööd 6 euri, hiljem 8 euri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles