Kõva mehe jooks ootab vahvureid

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõva mehe jooks meenutada korraldajate väitel mõneski rajalõigus rohkem mudamaadlust kui jooksu.
Kõva mehe jooks meenutada korraldajate väitel mõneski rajalõigus rohkem mudamaadlust kui jooksu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval, 3. juulil kella ühest päeval antakse start kolmandale kõva mehe jooksule.

Kahel eelmisel aastal osalenutelt kiitva hinnangu saanud värvikas ja Eestis ainulaadne spordisündmus kulgeb umbes kümne kilomeetri pikkusel rajal, kus võistlejatel tuleb läbida ja ületada erinevaid looduslikke ja spetsiaalselt jooksu jaoks ehitatud takistusi: kahlata läbi jõe ja turnida üle heinapallide virna; sumbata läbi mudast ja roomata torudes; murda end läbi tiheda metsatuka ja hakkama saada veel paljude muude tahet proovile panevate tõketega.

Kõva mehe jooksu lõpuprotokolli aja kirjasaamiseks peavad osalejad läbima-ületama kõik rajale jäävad takistused. Lisaks individuaalsele arvestusele selgitatakse kõige kõvem tiim: meeskonnaarvestuse tarvis liidetakse kolme osaleja ajad ja vähima ajaga tiim on võitja.

Kõva mehe jooksu korraldajate eesmärk on mitmekesistada liikumisharrastuse ja rahvaspordiürituste kalendrit ning pakkuda harrastussportlastele võimalust ennast proovile panna.

Jooksu võistluskeskus ja start on Tallinna külje all paiknevast Laagri asulast kahe kilomeetri kaugusel olevas Saunapunktis.

Kõva mehe jooksu juhendi leiab www.stamina.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles