Tallinna Foorumi keskuses saab KLD esinduspoes poodlemise kõrvale kingisadu ja meeleolumuusikat nautida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22. märtsil avati juba teine Taani kultusliku moebrändi kauplus Noa Noa Foorumi keskuses
22. märtsil avati juba teine Taani kultusliku moebrändi kauplus Noa Noa Foorumi keskuses Foto: NoaNoa

11.juunil ehk tuleval kolmapäeval leiab Tallinna Foorumi keskuses (Narva mnt 5) KLD esinduspoes aset üritus Shopping Lounge.

Shoppingu raames on kogu kollektsioon 40 protsenti odavam. Allahindluse osaliseks saavad nii suvised uuskollektsioonid, kui ka kevadised hilisärkajad!

Ostlejaid kostitatakse mõnusa meeleolumuusika ning kingisajuga.

Külalistele on kingikotid välja pannud Eesti apteekides number üks juuksehooldussari - Placent Activ, üha enam populaarsust koguv Batiste kuivšampoon ning Eesti päris oma pesubränd BonBon Lingerie.

Maitsemeeled saavad hellitatud uue suve favoriidiga, milleks on MOKAI siider ning esimeste saabujate musid teeb magusaks ettevõte tassikoogid. Vitamiiniannuse ja värskusega kostitab Vitamin Well

KLD – Karl Lennart Valitud Disain. Joakim Karl Lennart Eriksson alustas oma karjääri aastal 1980, olles ise 15 aastane. Karl Lennart lõi endanimelise ettevõtte Karl Lennart Design, mille esmärk oli luua oma brändi nime all ehteid, aksessuaare ja rõivaid. KLD looja ja disainer on tegelenud erinevate brändide ülesehitamisega ja laienemisega ning omab kontoreid nii Soomes, Hiinas, Hong Kongis kui ka Eestis.

KLD on välja töötanud oma kontseptsiooni ja on loomas ülemaailmset müügiketti, mis ühendaks erinevate disainerite loomingut. KLD missioon on pakkuda midagi igale maitsele sõltumata vanusest ja rahakoti sisust, seetõttu on meie valikus kõrge kvaliteedi ja taskukohaste hindadega moeehted, käekotid ning aksessuaarid.

Ürituse kellaaeg: 10.00 – 20.00

Asukoht: Tallinn, Foorumi keskus, Narva mnt 5, KLD esinduspood

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles