Vahur Kersna avab Watergate'i festivalil Radari loo: minu jaoks on see õnnelike aegade sound

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna elulooraamat püstitab müügirekordeid
Vahur Kersna elulooraamat püstitab müügirekordeid Foto: SCANPIX

«Minu jaoks on see õnnelike aegade sound!» ütleb rõõmsameelne Kersna, kes on võtnud suve algust tähistava 20. juuni õhtul vastu töö avada legendaarse menuansambli Radari lugu veefestivali Watergate raames.

Vahur Kersna on olnud oma austajate eest juba mõni aeg väga kiivalt varjul ja mainib tänagi, et  vaatab hoolikalt, milliste projektidega ennast seob.

«Seekordne Radari kontsert näitab, mida ma arvan nendest muusikutest ja muusikast. Radari aeg on minu aeg, selles on õnnelike aegade sound. Ja see on osa mu identiteedist.»

Kersna, kes oma töödesse ülima põhjalikkusega suhtub, lisab veel ühe nüansi, miks sai Watergate'i korraldajatega suurkontserdi osas käed löödud.

«See punt on kokku pandud Jaak Joala poolt ja kui seda tegi Jaak, siis on see tehtud parimatest parimatest,» hindas Kersna, kes oma lemmiku sarnaselt on viimasel ajal avalikkuse eest peidus püsinud.

Kaheksakümnendatel Eesti muusikamaastiku tippude tippu kuuluv Jaak Joala kokku kutsutud ansambel esineb esmakordselt 30 aasta taguse koosseisuga 20. juunil Pärnus Watergate'i veefestivalil. Lugusid esitavad tänase päeva silmapaistvad solistid Ott Lepland, Marten Kuningas, Tanja Mihhailova ja Liis Lemsalu. Üllatukülalisena esineb Ele Kõlar.

Sama koosseis, mis esineb Pärnus, toimis aastail 1981-1984: Sergei Pedersen (klahvpillid), Nevil Blumberg -(kitarr) Aare Põder (klahvipillid) Raul Vaigla (basskitarr) ja Paap Kõlar (trummid).

20. ja 21. juunil toimuv veefestival Watergate on sellel aastal publikule pakkumas tihedat programmi nädalavahetusel, mis juhatab sisse Eestimaa suve ja jaanipäeva.

Uutest ettevõtmistest pakub festival sellel aastal veealade spordiprogrammi ja suurt tegevusparki Vallikääru aasal ja Munamäe pargis, mis on osavõtjatele tasuta. Seitsmel laval toimub enam kui kümme kontserti, kus peaesinejaks funk'i-legend Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay. Lisaks esineb Radar koos solistidega, Tanel Padar and the Sun ning toimuvad kaks Tallinn Music Weeki klubiõhtut.

Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides.

Kava leiab kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles