Euroopa krossiparemik tuleb Kihli kihutama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi on sel nädalavahetusel motopealinn, sest seal sõidetakse taas Euroopa meistrivõistlusi motokrossis.


Kihli motokeskus võõrustab tiitlivõistlusi juba kolmandat korda, eelmistel aastatel on olnud kavas erinevad klassid, tänavu võistlevad masinad 85cc ja Open klassis.
85cc klassis on Euroopa meistrivõistluste seitsmendal osavõistlusel kohal paremik, sest pärast Türi-sõitu jääb veel kolm osavõistlust ja keegi eesotsas olijatest ei taha väärtuslikke punkte kaotada. Nii saab näha ilmselt juba lähiaastatel motokrossi MM-sarjas sõitvaid noori krossimehi.

Open klassis on Kihlis Euroopa meistrivõistluste praegu kiireimad mehed. Neile pakuvad tugevat konkurentsi eestlased Priit ja Kristjan Rätsep, Indrek Mägi, Lauri Lokotar, Toomas Triisa.
Laupäevalkell 14.15 algavad 85cc klassi ja kell 15 Open klassi kvalifikatsioonisüidud. Pühapäeval on võistlussõidud, esimene neist algab kell 13, päeva viimane start on kell 16. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles