Staarstilist Fokini suvised moesoovitused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin.
Ženja Fokin. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Staarstilist Ženja Fokini sõnul on igal suvehooajal taas aktuaalsed kergus ja värvigamma pastelsus, kirjutab Buduaar.

«Ise olen jätkuvalt hullumas triibu ja mere temaatikast, sest kui on ikkagi suvi, tahad olla kuidagi puhkuse lainel. Seega põhjendatud valikud: triibuline topp, ankruaplikatsioonidega rõivaesemed, platvormsandaalid, konjakitoonis kitsas vöö,» soovitas stilist.

Fokini sõnul on popp ka kantriteema, mida on kohandatud modernsemaks ja naiselikumaks, ning ka muude ajastute stiilid, näiteks kaheksakümnendate rokilik look.

Teksafännidel tuleks eelistada kulunud moega pükse, jakke ja seelikuid. Fokinile endale meeldib kõik kerge, lendlev ja isegi lohakas (näiteks XL-mõõdus särk lühikeste teksade ja sandaalidega).

Suve kuumimaks aksessuaariks peab stilist aga korralikke päikeseprille. Ta ise eelistab kanda Alexander McQueeni disainitud tilgakujulisi lihtsa kujundusega prille.

Mis puutub moodsatesse kombineerimisvõimalustesse, siis siinkohal soovitab Fokin suvist kleiti teksajakiga kanda – tulemus jääb nooruslik ja huvitav. Iseloomuga naised võivad sinna juurde ka tenniseid kanda, et plikalikku ilmet saavutada.

«Kandes aga platvorme (suviseid, ilmekaid) saame seksapiilse ning naiseliku! Antud kombinatsioon töötab ka suurepäraselt, kui teil on mõni liialt pidulik lühike kleit, sest teksajakk toob teid visuaalselt «maa peale tagasi»,» soovitas Fokin.

Stilisti sõnul on just praegu parim aeg ka olemasolev garderoob üle vaadata ning mõnele kitlile või boheemlaslikule kleidile elu sisse puhuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles