Jaanipäeval esinema pidanud Põhja-Tallinn äparduse tõttu lavale ei jõudnudki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2013. Põhja-Tallinn ja Antti Kammiste
R2 Aastahitt 2013. Põhja-Tallinn ja Antti Kammiste Foto: Karli Saul/SCANPIX

22. juunil toimus Mändjala rannas jaanituli, kus esinema pidanud räppansambel Põhja-Tallinn lavale ei jõudnudki.

Pahased Põhja-Tallinna fännid aga nurisesid ürituse lehel esineja ärajäämise üle ja kalli piletihinna tõttu, mis läks jaanipäeva pidajatele seal maksma 15 eurot, kirjutab Meie Maa.

Ürituse korraldajad aga tõdesid, et kahjuks selliseid asju juhtub, vahel ka parimatel festivalidel ja kontsertidel, mil seadmed võivad ootamatult katki minna.

Kasutult prooviti tekkinud elektrikatkestust lahendada ligi tund aega, aga probleemi täpne põhjus slegitab alles ekspertiis.

Ürituse korraldajad aga vabandavad südamest, et programm lõpetati koguni 2,5 tundi enne lõpuaega ning ära jäi populaarse räpipundi Põhja-Tallinn kontsert.

Juhtumi heastamiseks aitavad korraldajad juulis Mändjalas toimuval Saaremaa Rannapeol teha Põhja-Tallinna ajaloo vingeima püro- ja valgusefektidega show, millest tuleb suurima vaatemänguga kontsert, mida PTLN seni andnud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles