George Clooney villat kaitseb kõmufotograafide eest keelutsoon

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney villa Oleandra Como järve ääres Itaalias
George Clooney villa Oleandra Como järve ääres Itaalias Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari George Clooney Itaalias Como järve ääres Laglios asuva villa Oleandra ümber on keelutsoon, mille abil staar kaitseb end kõmufotograafide eest.

Oletatakse, et just sellest villas abiellub Clooney selle aasta sügisel oma kihlatu, Briti päritolu inimõiguste advokaadi Amal Alamuddiniga, edastab The Telegraph.

Clooney villa kohta käiva seaduse andis välja kohalik linnapea selle tõttu, et liigagarad fotograafid ei tungiks loata Clooney eravaldusse.

Paadid ei tohi liikuda Clooney villa järvepoolses osas lähemal kui 100 meetrit. Clooney villa asub Via Reginal ning seal ei tohi enam keegi liikuda.

«Need piirangud on vajalikud, kuna minevikus on paratasod jõudnud villa alale. Samuti on tänaval liikunud inimesi, kes on näitleja aadressil solvanguid karjunud,» selgitas Laglio linnapea Roberto Pozzi.

Ta lisas, et turvameetmetmeid karmistati eelkõige julgeolekut silmas pidades. Staari villa asub väga kitsa tänava ääres ning kui seal koguneb suur hulk inimesi, siis võib õnnetusi ette tulla.

53-aastane Clooney ostis Como järve äärse villa kümme aastat tagasi. Nüüdseks on selle kinnisvara hind märgatavalt kerkinud. Clooney villa tõttu on Laglio turistide seas üsna populaarne koht.

«Clooney üllatas kõiki oma kihlusega. Ta partneriks on intelligentene advokaat, kelle ilmumine Como järve äärde tekitab uudishimu,» lisas Pozzi.

Väidetavalt tahavad Clooney ja Alamuddin abielluda Itaalias, kuid mitte Laglios, vaid Veneetsias.

Teada on, et sel nädala on Clooney Como villas külas ta tulevane ämm, ajakirjanik Baria Alamuddin.

Alamuddinide perekond on pärit Liibanonist. Nad põgenesid 1970.  aastatel Liibanoni kodusõja eest Suurbritanniasse. Clooney kihlatu Amal Alamuddin on Oxfordi ülikooli haridusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles