Videviku-saaga uue filmi piletitulu allapoole ootusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue filmi poster
Uue filmi poster Foto: SCANPIX

 

«Videviku»-saaga uue filmi «Päikeseavarjutus» esimese viie päeva kassa Põhja-Ameerikas jäi väiksemaks, kui levitaja lootis.

 

Kuigi vampiiride elust jutustav linateos teenis kaaluka rahahulga – 162 miljonit USA dollarit, jäi see kolme miljoniga alla eelmisele saaga filmile «Noorkuu», kirjutab dnaindia.com. Levitamiskompanii Summit Entertainment on vähendanud äsja ka filmi kuue esimese päeva piletitulu prognoosi ja seda tervelt 18 miljoni dollari võrra.

Siiski ei pea levitajakompanii olukorda veel päris läbikukkumiseks, kuna filmil tuli 30. juunist alanud linastumisperioodil võistelda vaatajahuvi eest 4. juulil tähistatud USA Iseseisvuspäeva üritustaga, nagu barbecue ja ilutulestikud. «Praegu on veel vara öelda, et neis tulemustes oleks tegu puudujäägiga,»  ütles kompanii levipresident Richie Fay.

Nagu ilmneb veebilehelt rottentomatoes.com, hindavad filmikriitikud «Päikesevarjutust» etemaks, kui saaga varasemad väljalaskeid «Videvik» ja «Noorkuu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles