Sel nädalal toimuv Schilling korraldab lastele MM'i ja avaldas festivali ajakava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM11:SCHILLING 2013: TALLINN, EESTI, 06JUL13
Schilling 2013, Kilingi Nõmmel
lo/Foto LAURA OKS/POSTIMEES
TLNPM11:SCHILLING 2013: TALLINN, EESTI, 06JUL13 Schilling 2013, Kilingi Nõmmel lo/Foto LAURA OKS/POSTIMEES Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX BALTICS

Sellel laupäeval, 5. juulil saab taas Kilingi-Nõmmes nautida suvist tšilli festivali Schilling, mis toob üle Eesti kokku indie-muusika fännid kuulama artiste kodumaalt ja kaugemalt.

Sellel laupäeval, 5. juulil Kilingi-Nõmme Suveaias toimuv muusikafestival Schilling pakub lastele ilusa muusika kõrvale võimalust osaleda MM'il ehk MuruMängudel, mille avalöök antakse kell 15:00.

Valmis tuleks panna oma jalad väiksema heinapalli väravasse löömiseks ja suurema otsa ronimiseks. Kätejõudu ja -osavust saab proovile panna tõstekannu üles vinnates ning täpsuspritsimisel. Plaanis on ka muru maitsta ning ringi  käib loosijalgratas. Viljandi näitetudengite grupeering Must Kast väetab muru etenduskunstidega, paneb proovile laste akrobaatilise mõtlemise ja aitab lihtsalt kaasa tühjaks rabelemisel.

Tallinna indiepop’i all-star ansambel Jan Helsing esitleb Schillingul oma 1. juulil ilmuvat debüütalbumit «Kajalood». Plaati saab eelkuulata ainult täna, 30. juunil Rada 7 veebilehel.

Eesti ansamblitest esitleb uut materjali harvaesinev Id Rev, kes valmistab ette ka uut ja kauaoodatud kolmandat plaati.

Schillingu muusikaprogrammi kuuluvad sel aastal lisaks veel üleilmselt tuntud USA indie-artistid Merchandise (US) ja Jeremy Jay (US) ning rida väljapaistvaid ansambleid ja üksikesinejaid nii meilt kui mujalt - Kite (SE), Extraperlo (ES), Streak and the Raven (FI), Leslie Da Bass (EE), Genka (EE), Galvanic Elephants (EE), Argo Vals Band (EE) ja Holy Motors (EE).

Selgunud on ka Schillingu ajakava:

PEALAVA

15:00 Holy Motors

16:00 Argo Vals Band

17:00 Galvanic Elephants

18:15 Streak and Raven

19:15 Jan Helsing

20:30 Extraperlo

21:30 Leslie Da Bass

22:30 Jeremy Jay

23:45 Kite

00:45 Merchandise

02:00 Id Rev

OLEG KOSJUGINI nimeline RULALAVA

17:50 Genka, 1. sett

20:05 Genka, 2. sett

Toitlustus

Festivali mitmekesise toidu- ja joogimenüüga saab lähemalt tutvuda Schillingu kodulehel. Kohal on Põhjaka, Momo, Kyabetsuyaki, Tbilisi, Gambrinuse Õllesaatkond, Rohelise Maja Kohvik, Lamuu jäätisekohvik ja Nautimuse veinispetsialistid. Lisaks saab maitsta kohalikke hõrgutisi - pirukad, leivad ja palju muudki - Kilingi-Nõmme kodukokkadelt.

Majutus

Schillingule saab broneerida ööbimiskohti festivali kodulehel.

NB! Öömaja saab ette broneerida vaid kuni 3. juulini (k.a.). Festivali toimumispäeval 5. juulil saab öömaja broneerida ainult vastavates majutuskohtades kohapeal (vabade kohtade olemasolul). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles