Ilmus Jarek Kasari debüütalbum: on asju, millest poleks aus end Chalice'i nime taha peites rääkida

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarek Kasar
Jarek Kasar Foto: SCANPIX

Äsja plaadipoodidesse jõudnud Jarek Kasari albumil «Liiga palju viiuleid» on 10 sisekaemuslikku soulilikku laulu, millest on internetis ilmunud kolm lugu.

Jarek Kasar värskel albumil ilmunud lugudest saab Soundcloudi vahendusel nautida lugu «Kalamaja Naised», «Tyhi Kleit» ja «Purjus».

Varem Chalice nime all muusikat teinud Jarek Kasari album kõlab selgelt ja kammerlikult.

«Lihtsalt on asju, millest poleks aus end Chalice’i nime taha peites rääkida,» põhjendab Jarek nimevahetust.

«Ja muidugi ei tähenda see, et Chalice enam albumeid ei teeks,» lohutab ta Chalice’i kuulajaid ja lubab aasta lõpus anda välja ka kauaoodatud uue lõbusa räpialbumi.

Kõik lood on kirjutanud, mänginud, laulnud ja lindistanud Jarek ise.

Kaasa teevad Anna Põldvee, Evelin Võigemast, Hannaliisa Uusma, Vaiko Eplik, Kostja Tsõbulevski ja Peeter Salmela.

Plaat on juba pälvinud kommentaare nagu:

«LIIGA PALJU VIIULEID - midagi on Jarek tahtnud öelda nende kolme sõnaga, kuid tegelikult kogu plaadiga. Midagi väga tähtsat.» (Tõnis Mägi),

«See on Jarek Kasari kunsti näitus. Elurõõmu kombinatsioon sellel ja varasematel plaatidel on Tšehhovlik. Midagi helget on tervikus.» (Margus Mikomägi),

«Sigahea plaat on.» (Reet Aus),

«Ära laula kaasa!» (Karm Kasar),

«Plaadi lõpuks valdab tunne, nagu oleksid just läbinud nukra kadalipu oma elu armastusega, ent samas pannud igal argiõhtul hõumboidega Kalarannas lõbusalt tilka.» (Marko «Mörö» Matvei)

«Muuseas väga hea plaat on ikka, raisk!» (Jaan Pehk).

«Üsna kohe meenub ka see tähtis ja essentsiaalne tõsiasi, et Jarekil on sõna ja musa liitmise 1+1 summa mingi paganama hoopis teine number kui 2» (Tõnu Pedaru)

Muide, plaadiesitluskontserdid leiavad aset augustis, täpsem info tulekul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles