Kati Murutaril jälle uus suhe?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus 2009 auhinnagala, Kati Murutar
Eestimaa uhkus 2009 auhinnagala, Kati Murutar Foto: TV3

Kangelaslik naiskirjanik, hobutalude rajaja ja Robinsonide taltsutaja Kati Murutari Facebooki leheküljel on üles tähendatud tema seos Peter Murdmaaga.


Sõnasõnalt: «Kati Saara Vasar-Murutar is in an Open Relationship with Peter Murdmaa». Aga mida tähendab see «open relationship»? Wikipedia defineerib seda järgmiselt: Avatud suhe on suhe kahe teineteisele pühendunud inimese vahel, milles partnerid on vabad harrastama emotsionaalseid ja/või füüsilisi suhteid teiste partneritega.

Peter Murdmaa väntab parasjagu dokumentaalfilmi Kati hobutalunduse seiklustest, nii et küllap nad puutuvad üsna tihedasti kokku. Aga mis saab Robinsonist ehk Olev Veskimäest, kellega Katil veel tänavu leekiv armastus puhkes ja kes naise raevuhoo eest talust põgenes, kuid hiljem jälle tagasi hiilis? Robinsonile, nagu me mäletame, ehitab Kati maja puu otsa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles