Elu24 loosis piletid suvisesse Katusekinno

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Film «The Broken Circle Breakdown», Felix Van Groeningen, 2013
Film «The Broken Circle Breakdown», Felix Van Groeningen, 2013 Foto: promo

Eesti ilmad hakkavad aina suvisemaks minema ja tasub olla aina rohkem värskes õhus. Seega Elu24 loosis 2 piletit kahele Tallinna Katusekinno.

Vaata kinokavast, milline film enim huvi pakub ning vali omale meelsifilm, sest Sul võib olla võimalus võita kaaslasega tasuta kinopääse!

K 2.07. kell 23.30 «Meisterkokk» («Chef»), Jon Favreau, 2014

«Meisterkokk» on mõnusalt isuäratav komöödia. Los Angelese tipprestorani peakoka Carl Casperi (Jon Favreau) mõõt saab täis kui ülemus hakkab talle köögis loomingulisi ettekirjutusi tegema. Kompromissitu kunstnikuhing ütleb päeva pealt töö üles ja... mis edasi? Mees läheb Miamisse ning avab seal koos oma eks-naise, parima sõbra ja pojaga toiduputka! Naastes lihtsa elu juurde taasavastab Carl oma armastuse toidu ja kokkamise vastu, mis toob ühtlasi tema ellu tagasi sealt kadunud sära. Laske heal maitsta!

N 3.07. kell 23.30 «Yves Saint Laurent», Jalil Lespert, 2013

Selle aasta alguses Prantsusmaal tohutut publikumenu nautinud elulooline draama moemaailma ikoonist Yves Saint Laurent'ist on intiimne sissevaade ühe tundliku loojanatuuri ellu. Vaatamata isikliku elu deemonitele ja loomingulistele kriisidele kirjutab see piinatud moegeenius end suurte tähtedega moekunsti ajalukku. YSL!

R 4.07. kell 23.30 «Lilledepäev» («Day of the Flowers»), John Roberts, 2013

Elurõõmus romantiline draama «Lilledepäev» räägib meile loo kahest Šotimaalt pärit õest, Rosast ja Ailiest, kellest esimene on rusikat vibutav vasakpoolne kõikvõimalike õiguste eest võitleja ja teine elust suurem glamuuritar. Koos võetakse ette retk Kuubale, vanemate noorusradedele, eesmärgiga puistada laiali oma kadunud isa tuhk saare jaoks olulisel Lilledepäeval.

L 5.07. kell 23.30 “Lohetätoveeringuga tüdruk” («The Girl with the Dragon Tattoo»), Niels Arden Oplev, 2009

Rootsi ajakirjaniku ja kirjaniku Stieg Larssoni (1954-2004) menutriloogia esimese osa ekraniseering «Lohetätoveeringuga tüdruk» heidab vaataja süngesse intriigide ja pinevuse maailma, kus ei puudu laibad, vandenõud ja tontlikud minevikuvarjud.

P 6.07. kell 23.30 «Samsara», Ron Fricke, 2011

«Samsara» on Katusekino ühe kõige suurema publikumagenti «Baraka» tegijate uus visuaalselt suurejooneline ja erakordselt paeluv taies, mis kutsub kinopubliku meditatiivsele ümbermaailmareisile ning toob vaatajateni võrratult kaunid ja liigutavad kaadrid meid ümbritsevast maailmast. See on ainulaadne visuaalne elamus, mis pääseb kõige paremini mõjule just suurel kinoekraanil ja Katusekino ainulaadses keskkonnas tähistaeva all.

E 7.07. kell 23.30 «The Broken Circle Breakdown», Felix Van Groeningen, 2013

Läinud aasta Berliini filmifestivalilt tuult tiibadesse saanud ning erinevatel festivalidel (sh. PÖFF) rohkelt publiku lemmiku auhindu noppinud draama «The Broken Circle Breakdown» on ääretult kaasahaarav ja liigutav lugu, mis põimib armastuse, sõpruse ja leina ühtseks tervikuks karedate ja lihtsakoeliste bluegrass’i viisidega.  

Eriseanssidena kannab Katusekino otse Brasiiliast suurel LED-ekraanil üle 2014. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste parimaid palasid – 1. ja 2. poolfinaal, 3. koha mäng ning suurejooneline finaalmäng.

Lisaks igaõhtusele kinoprogrammile on avatud ka päevane päikeseterrass, mida rikastab MoMo modernne jaapani köök. Soodsaid lõunapakkumisi ja suvist kokteilimenüüd on võimalik nautida esmaspäevast reedeni alates kell 12.00 ning nädalavahetustel alates kell 17.00.

Tutvu Katusekino programmi ja lisavõimalustega SIIN ja hoia end värskeima infoga kursis Katusekino Facebooki lehel.

Ole kursis ka Elu24 uudistega Facebookis.

Elu24 loosis välja 2 piletit kahele!

Palju õnne, loosimise võitjad on Anni Lepik ja Evelyn Marga!

Teiega võetakse ühendust ja head kinoelamust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles