Äge video! Roskilde festival saab täna hoo sisse ja staarkutid Eestist rajul teekonnal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarpoisid teel Roskilde festivalile, Lauri Pedaja, Joosep Järvesaar ja Karl-Erik Taukar
Staarpoisid teel Roskilde festivalile, Lauri Pedaja, Joosep Järvesaar ja Karl-Erik Taukar Foto: instagram.com

Kuigi ametlikult algas põhjamaade suurim muusikafestival Roskildes Taanis juba eelmisel pühapäeval, on just täna see päev, kui esimesed artistid lavale astuvad. Teiste seas esinevad täna Rolling Stones, Outkast ja Bastille.

Eile vahendasime esimest pilti sellest, kuidas paljude teiste festarile sõitvate eestlaste seas läks teele seltskond Eestist, kel kõigil muusikaga väga lähedased seosed: Karl-Kristjan Kingi, Joosep Järvesaar, Karl-Erik Taukar, Kristjan Oden ja Lauri Pedaja.

Täna on tüübid saatnud koju videoklipi, millest näed, kuidas selliseks tripiks viimaseid ettevalmistusi tehti ja seejärel laevale veereti. Kuna Roskilde on Rootsile üsna lähedal, on laevaga Stockholmi ja sealt bussiga festivalile sõit loogiline variant minekuks. 

Roskilde festivali peasponsor Tuborg viis sel kevadel Eestis läbi fotovõistluse, milles osalenute seast loositi peaauhinnana välja VIP-tripp neljale inimesele festivalile. Ka loosimise võitnud Maksim oma kolme sõbraga ühines eelmainitud seltskonnaga.

Roskilde festivali tänavuste esinejate seas on The Rolling Stones, Arctic Monkeys, Major Lazer, Drake, Outkast, Deftones, Interpol jne. Festival toimub lõuna-Taanis Roskilde linnas aastast 1971. Eelmisel aastal külastas festivali 140 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles