Klubi Teater viis külalised sportliku peoga otse Tallinnast Wimbledoni väljakule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 27.juulil viis klubi Teater enda külalised otse Tallinnast Wimbledoni väljakule! Maailmakuulsa hetkel toimuva tenniseturniiri raames oli sellekuine klubi Teater Dom Party just Wimbledoni teemaline. Tennis, võistlused, ilusad inimesed ja päike – just need on põhjused, mis kütkestavad inimesi tennise juures ja just see muutis Dom Party sel korral eriti populaarseks ja võimsaks.

Peale tennise tähendab Wimbledoni turniir kindlat riietumismustrit, maasikate söömist ja luksuslikku lõbutsemist. Seda kõike pakatas eelmisel laupäeval ka klubi Teater. Juba enne üritust hoolitsesid klubi töötajad selle eest, et kogu linn saaks õigesse meeleolusse. Ka klubi esine oli kujundatud teemakohaselt ja loomulikult ei puudunud sealt tenniseväljak.

Klubi kandis hoolt ka selle eest, et õiged inimesed peost osa saaks. Seepärast oli üheks peo koostööpartneriks Eesti Tennise Liit, kes omalt poolt aitas kaasa Eesti enda tennisistide koorekihi peole jõudmisele. Pdu oli tõeline unistus tennise austajatele, kes said läbi öö tantsupõrandat jagada nii mõnegi professionaaliga.

Klubi Teater tantsijad olid varustatud tennise riietega ning õnnelik külastaja sai nautida personaalset koolitust ja õppida ka ise tennist mängima.

Suvise peo lükkasid käima Timo Vendt ja Kirill Sax meeletu lavashowga. Dom Party on kõige luksuslikum ja glamuursem pidudesari linnas! See on üritustesari, mida täidavad alati LIVE-muusikud, parimad show'd ja kaunimad artistid. See on pidu, kus meelelahutus algab veel enne klubisse sisenemist. Luksusautod, tenniseväljakud, kaunid artistid ja vapustav lavashow ja see on alles algus.

Järgmine Dom Party toimub juba 18.juulil!

Sel reedel ootab klubi Teater aga kõiki glamuursele F party F 88 fashion show official afterparty'le, mis on tulvil moodi, ilu ning lõbu ning laupäeval muutub klubi idamaiseks paradiisiks, kui toimub Buddha Lounge üritus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles