Suvine Schilling andis väärilise peo nii pereinimestele kui väärt indie-muusika ja hea toidu austajatele

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Schilling 2014 sai ühele poole ja hoolimata laulupeoga samal ajal toimumisest tõi kohale ka mõnusa peorahva ja palju pereinimesi.

Päikeseline ja soe Kilingi-Nõmme tõi tšillile murufestivalile Schilling kohale väärilise hulga rahva ning hoolimata sellest, et laulu-ja tantsupidu toimus samal ajal, sai maha peetud siiki meeleolukas pidu.

Festival oli väga perekeskne ja igalpool hullasid ringi lapsed ja noored, kes hiliste õhtutundideni tantsisid ja omavahel mõnuga ja lärmakalt mängisid.

Muusikalise poole pealt hoolitsesid indie-huviliste eest Merchandise (US) ja Jeremy Jay (US) ning rida väljapaistvaid ansambleid ja üksikesinejaid nii meilt kui mujalt - Kite (SE), Extraperlo (ES), Streak and the Raven (FI), Galvanic Elephants (EE), Argo Vals Band (EE) ja Holy Motors (EE).

Lisaks andis tavapäraselt ägeda live'i kodumaine multitalent Leslie Da Bass ning räpilaval hullutas rahvast lausa kaks korda Genka.

Festivalil sai taas nautida ka suurepäraseid toite nii aasiapärase poole pealt kui ka kodumaiselt Põhjakalt.

Lisaks oli esindatud ka Pärnus värskelt avatud Õllepood nr. 2, mis pakkus õllehuvilistele võimaluse valida lausa 102 erineva ja omapärase õlu seast. Loomulikult osteti lett peaaegu tühjaks. Õlu kõrvale sai näiteks kõrvalt letist krabada kapsapannkoogi, mis oli ühteaegu nii tervislik ja maitsev.

Loomulikult ei puudunud kohalikelt tegijatelt ka maitsvad ja suitsused ribid ning rabarberi shot'id.

Vaata mahukast galeriist, mis ägedal muruvestivalil toimus ja kes kuulsustest ka oma nägu näitasid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles