George Clooney avalik kiri: minu kihlatu ema ei ole meie abiellumise vastu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar George Clooney kirjutas kirja Briti väljaandele Daily Mail, teatades, et väljaanne avaldas fabritseeritud artikli, et ta kihlatu Amal Alamuddini ema on nende abiellumise vastu.

Artiklis väidetakse, et Amal Alamuddini ema, ajakirjanik Baria Alamuddin on rääkinud pea poolele Beirutile, et ta ei soovi oma tütart näha George Clooney naisena, edastab USA Today.

Alamuddinid elavad küll Suurbritannias Londonis, kuid nad on pärit Liibanonist.

Alamuddinide Liibanoni sõprade sõnul olevat Baria Alamuddin veendumusel, et ta tütar on paremat meest väärt.

«Ta arvab, et Amal saaks parema mehe. Ta on öelnud poolele Beirutile, tegelikult ükskõik kellele, kes teda kuulata viitsib, et tütar peaks abileluma liibanonlasega,» lausus allikas.

Hollywoodi näitleja ja režissöör Goerge Clooney on oma kihlumise ja tulevaste pulmade teemal üsna vait olnud. Nüüd aga astus ta avalikkuse ette, kuna tahab meedias klatši vähendada.

«Ma ei vasta just sageli tabloidides avaldatud kirjutistele. Teen seda juhul, kui need kirjutised minu või kellegi teise heaolu häirivad. Daily Mail avaldas väljamõeldud loo, milles seisab, et minu kihlatu ema on meie abielu vastu religioossetel põhjustel. Samuti on sisse toodud Liibanoni Druze ususekt, mis karistab üleastunud pruuti surmaga,» teatas Clooney.

Clooney jätkas, et tema kihlatu ema ei ole Druze sekti liige ning ta ei ole selle abielu vastu.

«Olen harjunud, et Daily Mail mõtleb lugusid välja, nad teevad seda mitu korda nädalas. Mind see ei huvita. Kui nad kirjutavad, et Amal on rase või et meie pulmad leiavad aset sarja «Downton Abbey» võttepaiga lossis või et ma kavatsen USA presidendiks kandideerida, ei lähe see mulle korda. Kuid nüüdne fabrikatsioon on midagi muud. Sisse on toodud religioon ning asjaolud, mis ei vasta absoluutselt tõele,» kirjutas Clooney.

Clooney nimetas veel teisi väljaandeid, mis on temast ja ta kihlatust väljamõeldud lugusid avaldanud – boston.com, New York Daily News, Gulf News ja Emirates 24/7.

«Daily Mail on see tabloid, mis avaldab enim tobedaid ja solvavaid väljamõeldisi. Kuna tabloidajakirjanikud kahjustavad mu perekonna ja sõprade mainet, siis tuleb mul nende kaitseks välja astuda,» lõpetas Clooney  kirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles