Soome rokifestival Ruisrock meelitas kokku suure hulga muusikasõpru ja püstitas publikurekordi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

45. aastapäeva tähistanud Ruisrockile kogunes esimesel ning teisel päeval 35 000 inimest, mis tähendas, et festival oli välja müüdud. See tähistas reedese päeva publikurekordit ning laupäev oli viimati välja müüdud aastal 2009. Pühapäevane külastajatearv jäi 33 000 kanti.

Festivali avapäeval rõõmustasid metali-sõpru Children of Bodom, Stone ja Sonata Arctica. Publiku poolehoiu ja kindlasti palju uusi fänne teenis Bastille ning korraliku rock-show tõi lavale The Offspring. Peaesinejaks oli reedel David Guetta, kelle tule- ja valguseshow oli taas vapustav!

Laupäevasel festivalipäeval tunnistasid paljud külastajad ajaloolist momenti, mil oma esimese live-kontserdi andis Studio Killers. Ometi ei olnud laval ühtegi bändiliiget – kogu show viisid läbi animeeritud tegelased ning hologrammid. Šarmantse ja kaasahaarava kontserdi andis USAst pärit Future Islands ning päeva lõpetas vägeva peoga Lily Allen.

Festivali kolmandat päeva alustas korraliku old-school rokishowga kohalikest superstaaridest koosnev The Local Band. Allahindlust ei tehtud – laval oli tuld, viskit ja tõelist rokki kogu raha eest. Suurepärase kontserdi andsid vanameistrid Suede, nooremat publikut rõõmustas Icona Popi ülesastumine. Päikeseline ja soe festivalipäev lõppes Wiz Khalifa suvemaigulise ülesastumisega pealaval.

Ruisrock 2015 toimub 3.-5. juulil ning piletid on juba kodulehel müügil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles