Nõid Teiba-Ivar: MMi pall ennustab maailma tulevikku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia MM-i ametlik pall.
Brasiilia MM-i ametlik pall. Foto: SCANPIX

Velise jõe lähistel elav kuulus nõid Teiba-Ivar avastas, et Brasiilia staadionitel  jalgadega jõhkralt pekstav pallike Brazuca on meie maailma minimudel.

Nõial  televiisorit ei ole, kuid piisas kohaliku külapoe omast, et kiiresti konkreetsed järeldused teha.

«Ostsin poest oma reptiilkoerale parajasti toitu, kui nägin nurgas kraaksuvat pildikasti. Seal jooksid põlvikutes mehed ja peksid jalgadega väikest süütut palli. Küsisin müüjalt, et milleks ta sellist vägivalda vaatab. Tema vastu, et see on M ja M ning üleüldse tulgu ma eest ära. Nojah, ega see meie müüja kõige teravam pliiats ole,» meenutab posija.

Nõid jäi müüja vingumisele vaatamata imelikku rituaali jälgima ning avastas peagi hämmastavad korrapärasused.

«Viie minutiga sai selgeks, et platsil jooksvad mehed on transtsendentaalses teadvusseisundis šamaanid ning pall on nende ennustuste epitsenter,» paljastab Teiba-Ivar.

Ta pani lisaks tähele, et aeg-ajalt viskas mõni põlvikutes šamaan pikali ja viskles maas nagu tunneks valu.

«Nii juhtub kui mängid transiseisundi piiri peal. Mõnikord saad epilepsiale sarnanevaid hooge, keha annab energiatulvale lihtsalt alla,» tõdes spetsialist.

Õnneks passisid kained inimesed väljaku ääres ning võtsid aeg-ajalt liiga hulluks keeraval šamaanitantsul vilede abil hoogu maha.

«Aga see pallike hakkas kiiresti andma välja impulsse ning veeres platsil nii, et tema trajektoorist tekkisid Sõnni plejaadide juures tuntud salamärgid,» jätkab kuulus teadjamees.  

Nii luges ta mõne minutiga välja teadaande, et juba selle aasta augustikuus on oodata Eestisse tugevamat tuult ning mere peal võib näha jäneseid. Teadagi, jänesed on vahutavad lained!

Lisaks kirjutas pall, et «novembrikuus Ahto ühtib Ahtoga!»

See hämmastava ettekuulutuse peale vajus Teiba-Ivaril suu lahti.

«Ahto on ju aatom ja see tähendab, et aatomid ühinevad ja me saame lõpuks ometi käivitada termotuumaelektrijaamad. Tasuta ja lõputu energia kõigile!,» karjatas nõid rõõmsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles