Angelis toimub kuninglik GetFucked

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentiinlasest muusik Nicolás Calzetta aka Elmayonesa veedab suve Eestis
Argentiinlasest muusik Nicolás Calzetta aka Elmayonesa veedab suve Eestis Foto: Karli Saul

Sel reedel, 9. juulil toimub klubis Angel järjekordne ja siiani suurejoonelisim üritus sarjast GetFucked, seekordseks teemaks kuninglik perekond.


Üritus on rahvusvahelisem kui kunagi varem, võõrustades sini- ja kuumaverelisi külalisi Rootsist, Itaaliast ja Hispaaniast. Peaesinejaks on rootslasest DJ Dana Bergquist, kelle muusikaliste mõjutajate hulka kuuluvad näiteks Depeche Mode, Tangerine Dream, Giorgio Moroder, Les Adams, Aril Brikha, Sasha & John Digweed ja Danny Howells. Bergquist on tuntud ka produtsendina, olles väljastanud muusikat muuhulgas plaadifirmade Urbantorque, Global Underground ja osaliselt talle endale kuuluva Discoteca alt.

Nagu tavaks saanud, teevad oma etteaste Fijiama DJ-dena tuntud Eesti muusikaentusiastid Martin Leiger ja Marek Unt, pakkudes oma publikule aristokraatlikku house- ja techno-muusikat. Traditsiooniliselt võib DJ-puldis kohata ka üllatuskülalisi.
Klubikorrusel on õukonna meelt lahutamas Argentiina juurtega Barcelonas elav El Mayonesa, kelle eestikeelsed lood «Liigutage peput» ja «Eesti suve hitt» on juba mõnda aega internetiavarustes kuulsust kogunud.

Lisaks talle pakub kuninglikku meelelahutust Itaalia päritolu DJ Kikko J, kes tegi plaadikeerutamisega algust juba siis, kui legendaarseid Technicsi grammofone veel ei toodetudki. Teda assisteerib DJ Erki Ohmann.

Pidudesari GetFucked peab sel aastal juba oma viiendat sünnipäeva. Oma tegutsemisaja jooksul on pidu võõrustanud külalisi nagu Giles Smith, Mr. A, Oded Peled ja Noir.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles