Ühe filmi kulla ja karraga rikastatud festival Võsu Glämm tuleb taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo E. Tamm
Raivo E. Tamm Foto: Janek Tischler

25. ja 26. juulil toimub Võsul taas korruptiivne ühe filmi festival Võsu Glämm.

Kui eelmisel aastal oli kavas vaid üks film, Toomas Hussari «Seenelkäik», siis seekord tuleb kahe päeva jooksul näitamisele tervelt 6 filmi siit- ja sealtpool lompi. Aga nagu juba traditsiooniks saanud, osaleb festivali võistlusprogrammis siiski vaid üks väga  eriline mängufilm. Milline film sel aastal globaalselt tunnustatud tähesära valguses ainsa filmina võistlusprogrammis särada saab, seda teab vaid kõigevägevam või siis festivali organiseeriv komitee.

Kulla ja karraga rikastatud glamuurne festival leiab aset loomulikult säravas ja suvises Võsu kuurortis korraga nii Võsu Kultuurimajas kui ka kauni päikeseloojangu saatel Võsu rannal kultuurimaja kõrval, et tulla vastu lugematute rahvamasside soovidele.

Kes soovib aga personaalset kohtlemist ja osa globaalsete kuulsuste tähesärast, saab kohapeal soetada kolmeeurose pileti Rahvamaja seanssidele. Õuealal on kõik filmid tasuta!

Festivali Punase Vaiba Gala toimub 25. juulil kell 18.

Vaata täpsemalt suursuguse festivali kava siit.

Auväärsete staaride tungival palvel on taaskord avatud ka ainukordne, kord aastas avatav Glämm-Lokaal, kust võimalik omale kultuurselt kosutust paluda.

Auväärsed külalised, kultuursed kaaskodanikud ja lugupeetavad glamuuritarid, tervitame Teid Võsu Glämmil 2014!

Festival Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles