Videod: kaheksa põhjust, miks Homer Simpson on külgetõmbav

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homer Simpson näeb osas «Brick Like Me» endasarnast Lego mehikest
Homer Simpson näeb osas «Brick Like Me» endasarnast Lego mehikest Foto: SCANPIX

Väljaanne fiidi.fi tõi ära kaheksa põhjust, miks animategelane, menukast sarjast «Simpsonid» tuntud Homer Simpson on külgetõmbav.

Homer suudab end ärritada ja reageerida raevukalt paljudele uutele asjadele. Passiivsusega ei saavutata suurt midagi. Oma raevuka aktiivsusega on Homer seega eeskujuks.

Mõnikord tõmbab Homer oma aktiivsusega kaasa ka oma naise Marge`i. See hoiab nende suhte toimivana. Nad on harrastanud näiteks kurlingiseksi ja minigolfirajal amelemist.

Hoolimata sellest, et Homer ja Marge on koos olnud palju aastaid, on nad teineteisele truud.

Homer ei ole tegelikult täiesti truu, sest tal tekkis kiusatus oma kolleegi Mindyga suhe luua. Kord ärkas Homer üles Las Vegases olles abiellunud võhivõõra ettekandjaga. Sellegipoolest on ta suutnud need kogemused seljataha jätta.

Homer on maias ja talle meeldib hästi süüa. Arenenud riikides räägitakse pidevalt tervislikust toidust ja kehakaalu langetamisest, kuid Homerile ei lähe need korda. Homeri motoks on, et toitu tuleb nautida.

Homer püüab vahel ka spordi ja terviseliikumisega tegeleda.

Homer käitub tihti spontaanselt ning teeb isegi laulukese valmis. Homeri laulmine tekitab hea tuju. «Simpsonite» pika ajaloo jooksul on Homer ühe korra proovinud ka ooperilaulja karjääri.

Homer ei ole just kõige teravam pliiats karbis, kuid just see teeb ta sümpaatseks.

Kuigi Homer ei ole oma kolmele lapsele – Lisale, Bartile ja Maggie`le alati parimaks eeskujuks, suudab ta igas olukorras oma pere toetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles