Suur ilusate meeste konkurss - breiktantsija Arif

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Dream Boy konkurss: osaleja Arif
Nordic Dream Boy konkurss: osaleja Arif Foto: Erakogu

Käimas on meeleolukas NORDIC DREAM BOY INTERNATIONAL konkurss!

Eestis ainulaadne sportlike meeste show-trupp valmistab hetkel ette oma uut kava ning juba sügise hakul toimuvad klubiturneed nii Eestis, Lätis kui ka Soomes.

Koreograafideks on tuntud staartantsijad Eghert-Sören Nõmm (Eesti) ja Pavels Mordvicevs (Läti).

Nordic Dream Boys - see on hoogne ja maskuliinne meelahutusprogramm, millesse mahub fitness, mood, tants ja kvaliteetne ajaviide!

NDB International tegutseb aastast 2005 ja on teinud koostööd meestega, kes on võitnud Eesti Suvemees, Manhunt Estonia, Mister Europe Estonia tiitleid, osalenud Eesti fitnessivõistluste finaalides, tantsinud Tallinki kruiisidel ning klubides nagu Sunset, Arena3, Atlantis jne.

Kandidaat nr. 6:

23-aastane Arif, 198 cm

Arif on tegelenud breiktantsuga (breaking) juba üle 14 aasta ja saavutanud esikohti välismaa võistlustel ning esindanud Eestit ja oma kodulinna (Võru) Suurbritannias toimuval iga-aastasel rahvusvahelisel breigiüritusel UK Boy championships (UK Breigi meistrivõistlused), mis kuulub ala viie suurima võistluse hulka maailmas.

Lisaks kuulub Arifi saavutuste nimistusse hulgaliselt võistlusi nii kohtunikuna, kui tantsijana Baltikumis, kõrgeid kohti on tantsija saavutanud ka individuaalarvestuses.  

«Mis mind Eestisl teistest eristab on haruldaselt hea painduvus teatud asendites. Olen õppinud ka teisi tantsustiile nagu hiphop, house, popping, tutting ja hetkel arendan välja sellist tantsustiili, mida Eestis väga vähesed on proovinud - see on abstrack,» kirjutab Arif enda kohta.

Arif on esinenud mitmetel firmaüritustel, klubides ja isegi Londoni suurüritustel.

«Annan ka breiktantsu trenne enda kodulinnas Võrus ja mujal Eestis. Olen huvijuht Võru Kultuurimajas. Kuulun ka rahvusvahelise breiktantsijate organisatsiooni Original Skilz Worldwide. Peale selle olen korraldanud hästi palju tantsuprojekte, üritusi ja võistlusi,» kirjeldab Arif

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles