Karmel Eikner: teleteed alustades nimetati mind blondiks ja auklikuks

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2004: Karmel Eikner koos laste KARL ELMARi ja KAROLIINA JOSEFIINEga.
2004: Karmel Eikner koos laste KARL ELMARi ja KAROLIINA JOSEFIINEga. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

"Olin teleteed alustades ikka täitsa patsidega tüdruk, keda oli lihtne blondiks nimetada ja auklikuks kommenteerida," pajatab kunagine telestaar Karmel Eikner ajakirja Naised veergudel.

Loomulikku blondi, kes ülatas kultuurisaadet "OP" juhtides televaatajaid igal nädalal uue uskumatu soenguga, oli Eikneri sõnul lihtne kultuuriblondiks tituleerida. Sellest hoolimata õpetas see naist seisma oma koha eest päikese all, kaalutlema ja võitlema nii, et nüüd pole enam võidelda vajagi. 

Karmel veab juba üheteistkümnendat aastat rõivafirmat nimega "Powered by Karmel" ning tegutseb Maire Aunaste pühapäevaste saadete toimetajana.

"Minu ereinevad elualad on toonud mulle erilise promota ohtrasti kliente, kellel on vaja suvepäevade ja kokkutulekute särke," pajatab Karmel. Hästi kaubaks minevat toodangut valmistatakse Raba tänava keldrivabrikus nimega Rosiine, kus tööl 14 õmblejat.

Koostööpartnereid on tegusal firmal nii Soomes, Rootsis, kui ka Inglismaal - Montonist Ivo Nikkoloni. "Ilmselt leitakse meid üles seepärast, et teeme ju põhimõtteliselt põhjamaist ja kvaliteetset käsitööd," kiidab Karmel.

Tublil naisel on käed jalad tööd täis ja enda sõnul enam ta ise teleekraanile ei kibele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles