Video! Eesti artistid ja TMW Positivusel

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Week on juba neljandat korda Positivusel. Sellest, mida TMW telgis teha saab, rääkis Elu24-le festivali  särav peakorraldaja Helen Sildna.

Juba mõne tunniga on rahvaarv Salacgrivas mitmekordistunud. Otse peasissekäigu juurest leidsime kodumaise muusika festivali Tallinn Music Week-i esindustelgi ja selle peakorraldaja Helen Sildna. "Me oleme siin oma väikse Eesti muusika staabiga ja iga päev on siin akustilised kontserdid ja DJ-setid,"rääkis ta. TMW on ühes endaga toonud Positivusele hulgaliselt Eesti artiste. Kodumaised artiste on sellel aastal kokku 18 ja telgist võib kaasa haarata ka eraldi voldiku, kus kõik esinemised kirjas on. Eriti kirev kaader astub üles homme, festivali teisel päeval: "Palladiumi laval on nii homme kui ka pühapäeval TMW eriprogramm, kus astuvad üles muuhulgas Trad.Attack!, Wilhem, Marten Kuningas, Kali Briis ja roki bänd Three Leg Dog, kuid mitte ainult need bändid ei esine Positivusel! Näiteks praegu alustab I Love You laval Tallinn Daggers ja ka Red Bulli laval on väga palju Eesti artiste Leslie Da Bass-ist kuni erinevate DJ-deni," andis Sildna kiire ülevaate.

Ka Positivus on käib Tallinn Music Weekil juba neljandat aastat külas, koostöö on vastastikune: "Mitmed need bändid, keda tänavu Positivusel kuulda saab, on korraldusmeeskond avastanud enda jaoks just Tallinnas ja mitte ainult Eesti omad." Tallinn Music Weeki telgis saavad möödujad lõõgastuda, männimetsa alusele on lamamistoolide, värskete marjade ja maitseka kujundusega loonud selleks ideaalse keskkonna sisekujundaja Ott Kangur. "Võtame seda kui festivali mahe elutuba," oli TMW peakorraldaja tulemusega rahul. 

Vaata videot ja tutvu TMW esindustelgiga Positivusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles