Nelly: hip-hop vajab teiste stiilide mõjutusi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelly
Nelly Foto: WENN
USA räppar Nelly leiab, et tema kolleegid peaksid oma muusika konkurentsivõimelisuse nimel ka teiste žanrite viljelejatega koostööd tegema.

Järgmisel kuul uue albumi «Brass Knuckles» ilmutav muusik lubas, et tema fännidele jätkub alati üllatusi, kuna ta kavatseb ka tulevikus teiste muusikastiilide esindajatega koostööd teha, vahendab Digitalspy.

«Omal ajal boikoteerisime Grammyde jagamist, kuna nad ei andnud eetrisse räpikategooriaid,» rääkis Nelly. «Praegu aga ei teadvusta hip-hop endale teisi muusikastiile. Peaksime tegema koostööd kantri-, rokk- ja popstaaridega.»

«Tahtsin oma viimasel plaadil Bruce Springsteeniga koostööd teha, aga kuna meie ajagraafikud ei kattunud, jäi see ära,» sõnas Nelly.

Muusik kiitis Linkin Parki ja Limp Bizkitit, iseloomustades neid kui valgeid kutte, kes teevad hip-hopi juurtega muusikat.

«Hip-hop peab seda tegema. Selle asemel, et ühe stiili külge klammerduda, peaksime seda laiendama ja lammutama. Sel moel püsid tipus ja muusika jääb kõige tähtsamaks,» sõnas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles