Pildid: Sandra Bullock saab homme 50-aastaseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staar Sandra Bullock, kes sündis 26. juulil 1964. Aastal Virginia osariigis Arlingtonis tähistab homme oma 50. juubelit.

Ta noorus ei olnud just ameerikalik, kuna ta elas aastaid oma ema töö tõttu Euroopas.

Bullocki isa John Bullock töötas tsiviilametnikuna USA armees ning oli osalise ajaga hääletreener. Ema Helga Mathilde Meyer (1942 – 2000) oli sakslannast ooperilaulja.

Bullocki vanavanaisa oli Saksamaa raketiteadlane. Staari ema ja isa kohtusid, kui isa töötas Saksamaal Nürnbergis USA armeebaasis.

Bullocki ema ja isa abiellusid Saksamaal ning hiljem kolisid USAsse Virginiasse.

Sandra Bullockil on noorem õde Gersine Bullock-Prado, kes töötas ta produktsioonifirma Fortis Films juhina.

Sandra Bullocki esimesed 12 eluaastat möödusid Saksamaal Nürnbergis, kus ta käis humanistliku kalduvusega Waldorf koolis.

Lapsena käis Bullock sageli oma emaga Euroopa kontserttuuridel kaasas. Staar õppis balletti, laulmist ja häälekunsti saades ooperietendustes väikerolle.

Ta laulis Nürnbergi ooperi lastekooris.

Täiskasvanuna kolis ta Los Angelesse, kus püüdis filmimaailmas läbi lüüa. Ta sai esmalt pisirolle, mis kuulsust ei toonud.

Bullocki läbimurre saabus 1993. aastal filmiga «Demolition Man», kus ta partneriks oli Sylvester Stallone.

1994. aastal valminud «Speed» tegi ta aga üle maailma kuulsaks.

1990. aastatel mängis Bullock reas edukates filmides nagu «While You Were Sleeping» (1995), «The Net» (1995), «A Time To Kill» (1997), «Speed 2: Cruise Control» (1997) ja «Hope Floats» (1998).

1996. ja 1999. aastal valiti ta ajakirja People maailma 50 kõige ilusama inimese hulka. 2010. aastal pani väljaanne Time ta 100 kõige mõjukama persooni hulka.

2012. aastal oli ta kõige enam teeninud Hollywoodi näitlejanna oma 56 miljoni dollariga.

Kinnitamata andmetel on Bullocki vara suurus ligi 90 miljonit dollarit.

Bullock on suhetes olnud näitlejate Tate Donovani, Matthew McConaughey ja Ryan Goslingiga.

2005. aastal abiellus staar mootorrataste ehitaja ja saate «Monster Garage» juhi Jesse Jamesiga. Nad läksid 2010. aastal lahku pärast seda, kui ilmnesid mehe kõrvalsuhted.

Samal aastal adopteeris Sandra Bullock lapse, kes sai nimeks Louis Bardo Bullock.

Bullocki viimane väga edukas film on «Gravity», kus ta mängib NASA teadlast, Dr. Ryan Stone`i, kes satub kosmosekatastroofi, kuid jõuab siiski elusalt Maale tagasi.

Filmi kassatulu oli 715 miljonit dollarit. Seda peetakse Bullocki seni kõige edukamaks filmiks.

Sandra Bullockil on nii USA kui Saksamaa kodakondsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles