Homme Kanalas! Eesti ainus trummi ja bassi livebänd Soundhouse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SoundHouse.
SoundHouse. Foto: promo

Homme, 31. juulil toimub Kanalas Ilusa Tantsumuusika Õhtu, kus esineb Eesti ainus trummi ja bassi muusikat viljelev bänd Soundhouse, lisaks mängivad plaadimuusikat Solid Steel, Mark Slavin, Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Soundhouse on viieliikmeline Eesti bänd, kes sai tuule tiibadesse Noortebänd 2012 finaalis. Bänd viljeleb jazzisugemetega trumm ja bass muusikat. Nende lugu Frozen bääletati ka R2 DNB2013 parimaks Eesti trummi ja bassi looks. Sel neljapäeval tuleb Kanalas esitamisele ka Soundhouse bändi uut materjali, nende uue, veel ilmumata albumi pealt ning vanu lugusid variatsioonidega. Soundhouse bändis on toimunud ka pärast nende viimast esinemist muutus, saksofonist Keio Vutti asemele on tulnud klahvpillide ja elektroonika eest vastutav Charles Aaron Zobel.

Ilusa Tantsumuusika Õhtul on Kanalas avatud kaks saali, ühes mängivad housemuusikat Solid Steel ja Mark Slavin ning teises trummi ja bassi Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Neljapäeval, 31. juulil esinevad Kanalas: SOUNDHOUSE (live), Qba, To-Sha, L.Eazy, Solid Steel ja Mark Slavin

Soundhouse esineb Kanalas koosseisus: vokaal - Jana Abzalon, klahvpillid - Mathei Florea, basskitarr - Roland Jairus, klahvpillid ja elektroonika - Charles Aaron Zobel, trummid - Oliver Rõõmus, kitarr - Merje Kägu.

Pilet: 5 euri

Kanala asub aadressil Kalasadama 9, Tallinn (Kultuurikatla Aed)

Soundhouse intervjuud rada7-mele (28.01.2013) saad kuulata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles