Galerii: Lounge Deja Vu's toimus taas särav Babulja

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 26.07 toimus Lounge Deja Vu's suurejooneline Babulja üritus, kus taaskord pakuti Vanaema külalistele kõige kõrgklassilisemat meelelahutusprogrammi ja ojadena voolavat šampanjat. Särav Babulja üritus tõi kokku väga palju rahvast, kes nautisid üksteise meeldivat seltskonda ja Deja Vu pakutavat võimsat meelelahutust.

Suure slaavi hingega Babulja on iga kuu viimasel laupäeval Lounge Deja Vu’s toimuv meeletu vene pidu, kus linna lõbusaim meeleolu. Lounge Deja Vu kuulsaim, alati täismaja võõrustav temperamentne slaavipärane Babulja on pidu, mis on populaarsust kogunud juba üle seitsme aasta nii eestlaste, välismaalaste kui ka venelaste hulgas.

See on alati meeletu pidu, kus voolavad šampanjajoad, laual on parimad a la carte road ja karge viin ei lõppe majast enne tulede süttimist.

Just Lounge Deja Vu's korraldatav Babulja on legendaarne pidu, kus võib kohata Tallinna kõige kaunimaid naisi erakordselt lõbusas ja ehedas vene peo atmosfääris tantsimas parimate vene hittide saatel varahommikuni ja mõnikord kauemgi…

Nii oli ka seekord, sest pidu oli nii hea, et ka hommikupäike ei seganud külastajaid, vaid pigem andis energiat veel juurdegi.

Babulja pidu oli väga võimas, rahvast oli palju ning nagu õigele suvele kohane, nauditi ka Vanaema juures õhtut kaunil terrassil.

Lounge Deja Vu väliterrassil saab mõnusalt aega veeta iga päev alates kella 12.00st.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles