Selena Gomez: ma ei maganud Orlando Bloomiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: SCANPIX

Selena Gomez ütleb, et vastupidiselt kuulujuttudele ei ole ta kunagi näitleja Orlando Bloomiga midagi seksuaalset teinud ja kuulujutud nendevahelisest eksidele mõeldud kättemaksust on vale.

Selena Gomez ja Orlando Bloom veetsid koos aega Chelsea Handleri kontserdil Los Angeleses 26. aprillil, vahendab TMZ. Kui aga fotograafid neid pildistama hakkasid, lahkus Bloom lauljatari seltskonnast. Kõmulehed teavad pajatada, et Gomes ja Bloom saabusid kontserdile ja lahkusid ühiselt sama autoga, kirjutasime kuid varem.

Vahejuhtumist tekkisid spekulatsioonid, et Gomez ja Bloom maksavad neid petnud Justin Bieberile ja Miranda Kerrile üheskoos aega veetes kätte. Kuna Selena ja Justin olid antud hetkel värskelt taas lahus, kahtlustati samuti, et naine otsib küpsemalt mehelt lohutust. Nüüd väidab Selena Gomez TMZ-i andmetel, et nii see siiski ei olnud.

Noore poplaulja Justin Bieberi ja tuntud näitleja Orlando Bloomi vaheline vimm ei ole lakanud. Mehed kähmlesid loetud päevade eest avalikkuses, mis lõppes Bieberi lahkumisega sündmuspaigalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles