Beyonce fänn kaotas kontserdil sõrme!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IMAGE DISTRIBUTED FOR PARKWOOD ENTERTAINMENT - Beyonce performs onstage on her  "Mrs. Carter Show World Tour 2014," at the LG Arena on Sunday, Feb. 23, 2014 in Birmingham, United Kingdom.  (Photo by Robin Harper/Invision for Parkwood Entertainment/AP Images) / TT / kod 436
IMAGE DISTRIBUTED FOR PARKWOOD ENTERTAINMENT - Beyonce performs onstage on her "Mrs. Carter Show World Tour 2014," at the LG Arena on Sunday, Feb. 23, 2014 in Birmingham, United Kingdom. (Photo by Robin Harper/Invision for Parkwood Entertainment/AP Images) / TT / kod 436 Foto: Robin Harper/AP

Samal ajal, kui Beyonce (32) ja Jay Z (44) laupäeval endast Rose Bowl staadionil Los Angeleses kõik andsid, hammustati ühel fännil sõrm otsast, vahendab Das Bild.

Hammustajaks oli San Diegost pärit 25-aastane Roberto Alcaraz-Garnica, kes sai saatuslikuks oma sõbrale. Praegu istub mees vangistuses ning pääseb taas vabadusse vaid 100 000-dollarise kautsjoni eest. Mehed hakkasid kiskuma, sest Alcaraz-Garnica julges käe külge panna oma sõbra pruudile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles