Seltskonna galerii: «TIINA by Tiina Talumees» suvine show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«TIINA by Tiina Talumees» suvine show toimus laupäeval Saaremaal Arensburgi Päikeseterrassil. Moekunstnik Tiina Talumees esitles Arensburg Boutique Hotelli Päikeseterrassil popuriid tootemargi «TIINA by Tiina Talumees» käesoleva aasta suve-ja sügiskollektsioonidest. Lisaks silmailule oli külalistel võimalik Grete Paia muusika taustal nautida ka mitmekäigulist õhtusööki. Pärast moeetendust oli võimalik esitletud tooteid kohapeal avatud pop-up poest endale soetada. Maitsemeeli ergutas Frexinet Cava ja veinivalik Livikolt. Meigid modellidele tegi GloMinerals. Soengud Piret Elli (MUAH Studio) ja Lembi Kaal.

Väike ja privaatne Arensburg Boutique Hotel & Spa asub Saaremaal Kuressaare vanalinna peatänaval. Hotellis kohtuvad kaasaegne arhitektuur ja ajatud väärtused: modernse hoonega kõrvutatud ajalooline osa asub 300 aasta vanuses majas. 2012. aastal Saaremaa parimaks teenindusettevõtteks valitud Arensburgis on hubase spaa ja seminariruumide kõrval hotelli pärliks restoranid, mida suviti ühendab linna kauneim purskkaevuga päikeseterrass. Juba kaheksandat aastat toimuvad Arensburgis kaunid kontserdid ja üritused, mis on paljudele hinge pugenud.

 Pärast edukat “TIINA by Tiina Talumees” moeshow´d möödunud suvel otsustati koostööd jätkata ja moeetendused on saanud traditsiooniks Arensburgis, kus kohtuvad mood, muusika ja maitsenaudingud.

„TIINA by Tiina Talumees” on väikeseeria bränd, mille puhul  valmivad tooted  ka erinevatesse suurusnumbritesse. Tegu on Tiina Talumehe enda  rõivakogemusel baseeruva brändiga ehk aegade jooksul on tekkinud disaineril palju lemmikuid, mis loovad tervikliku ja toimiva riidekapi. Kollektsioonid koosnevad väga praktilistest  ja palju kasutusvõimalust  pakkuvatest drapeeritud jerseykleitidest. Olles küll kergelt puudutatud hetke moetrendidest, baseerub rõivabränd „TIINA“ ennekõike siiski ajatul klassikal.

Nagu brändi peamine ideegi, on Arensburgis esitlusele tulevad käesoleva suve kleidid igapäevased, kergelt hooldatavad, mugavad ja sobilikud erinevatele figuuridele. Rohkevärvilised lillemustrid naturaalsetel materjalidel pakuvad rõõmu igasse suvepäeva. Sügiskollektsioon on aga soe ja hubane, enamasti kantav tööl. Silma kaunistavad ka mõned lihtsamad, elegantsemad kokteilikleidid.

“TIINA” erineb suuresti disaineri piduhõngulistest couture-kollektsioonidest, seda just oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest. Toodete hinnad jäävad vahemikku 130 - 270 eurot.

Valmistooteid saab osta Talumehe stuudiost aadressil Rotermanni 5 / Roseni 10 ja Tallinna Kaubamajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles