See on lahkuminek! Beyonce ja Jay Z ööbivad erinevates hotellides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jay-Z ja Beyonce
Jay-Z ja Beyonce Foto: Reuters

Sosinad selle kohta, et armastatud kaasaja Bonnie & Clyde on lahku minemas, said alguse, kui Beyonce õde Solange tungis mai kuus liftis kallale lauljatari mehele Jay Z-le. Raevuhoo kutsus esile mehe plaan minna koos Rihannaga pidutsema.

Järgnesid mitmed märgid abielukriisi kohta: Beyonce muutis oma loo «Resentment» sõnu personaalsemaks ja vaatas endale ihuüksi luksusliku penthouse korteri välja. Kriis on kulmineerumas - Hollywoodi staaridest abikaasad ööbivad ühisel turneel olles eri hotellides.

Daily Telegraphi andmetel majutub abielupaar väljamüüdud «On The Run Tour» turnee ajal, kus koos üles astutakse, erinevates kohtades. Kontsertpaika saabuvad Beyonce ja Jay Z samuti alati eraldi. Selleks, et 100-miljoni dollari turnee katki ei jääks, viibivad kohapeal ka nende advokaadid. Ammu ringlevate kuulujuttude lõpetamiseks sooviti koostada juristide abiga avalik avaldus, kuid kõikidest püüdlustest hoolimata, ei suudetnud raksus staarid jõuda täpses sõnastuses kokkuleppele. Sellepärast ei tea me siiani, mida paar üle elab ja avalikkusele ise öelda tahab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles